Spel som står på inköpslistan...




Du ska säga samma sak, med andra ord, under tidspress! "Du har den på ryggen när du hoppar ut ur ett flygplan på 1000 meters höjd". När din lagkamrat sagt "fallskärm", tar du kvickt nästa pollett.
"Den luktar ills och åker runt bland husen och hämtar avfall". Svarar lagkamraten inte sopbil direkt, utan tvekar, börjar motståndarna tuta i sina pipor för att stressa och försöka sabotera för er. Då är det lätt att tanken snubblar, tungan fastnar i gommen och skratten som följer får er att kikna.
Men hämnden är ljuv, i spelet finns också ett antal tjuvpolletter som tillåter dig att sabotera för motspelarna. Det innebär att striden om segern alltid blir elak, hektisk, knivskarp och mycket rolig ändå in i MÅL!!!




Rappakalja Extrem - Ett hejdlöst bluffspel där de mest suveräna förklaringarna vinner! Ett helt nytt fräscht Rappakalja med 5 nya utmanande kategorier att förklara: Vad hände den ...?, Personer/Figurer, Medicinska Termer, Mat och Dryck samt Främmande ord.

Beskrivning:
Rappakalja Extrem

Vem kan hitta på de mest sanslösa men ändå trovärdiga lögnerna som övertygar motspelarna. En fråga i en kategori läses upp för spelarna som klottrar ner sina förklaringar på svarslapparna. Den som ljuger bäst och lyckas grundlura de andra spelarna kammar hem poängen. Men se upp, någonstans finns det rätta svaret.



Beskrivning:
Så det kan låta hemma hos, inte så kan det låta...

Uppföljaren till "Så det kan låta nr 1", en av Sveriges absolut största spelsuccér!
Har du mod att nynna "Sommartider" eller "Sudda sudda bort din sura min"?
Kan din lagkamrat lista ut vilken låt du nynnar eller kraxar fram?

I spelet finns fyra roliga delmoment som skall klaras av 3 gånger vardera. Varje klarat moment ger hurrarop och tjut i sann laganda och ett steg framåt på spelplanen!
Första laget i mål vinner!

Så det kan låta är ett enkelt, snabbt och hejdlöst roligt spel för musikaliska i allmänhet och tondöva i synnerhet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0